Over ons

Architectuur staat of valt met detaillering

Hierin kunnen wij onze liefde voor het vak volledig in uiting brengen. Details moeten passen bij de stijl van de architectuur van het ontwerp en de aannemer moet de details praktisch kunnen uitvoeren. Hierin onderscheidt LMV zich en het uiteindelijke gebouw.

Samenwerking

Het mooie van het bouwproces vind LMV dat je samen iets maakt. Je doet het niet alleen. Architecten, constructeurs, adviseurs, aannemers en installateurs zorgen samen voor de juiste inbreng binnen het bouwproces. Door intensieve samenwerking met ervaren en gedegen partners is de bandbreedte van onze bouwkundige dienstverlening volledig. De ontzorgfactor is bij het inschakelen van LMV maximaal.

Open en eerlijk

Open en eerlijke communicatie is bij LMV vanzelfsprekend. Dit zorgt voor wederzijdse vertrouwen, hetgeen de basis is om de juiste beslissingen te nemen en om een waardevolle relatie op te bouwen. Afspraak is afspraak, punt.

Voorbeeldprojecten van LMV in BIM

Om een aantal voorbeeld projecten van LMV te downloaden kunt u onderstaande link gebruiken; downloadlink Voorbeeld projecten LMV BIM