Wij werken voor
Architecten

De roots van LMV bouw+kundig adviesbureau ligt bij het architectenbureau. Het vertalen van de schetsen van de architect naar bouwkundige tekeningen is onze passie. Het ontwerp zodanig uitwerken en detailleren zoals de architect het bedoeld heeft, door middel van 3D Modellen.

Diensten voor Architecten

Bouwkundig tekenwerk

Het vervaardigen van allerlei tekenwerk is onze specialisme. Het tot in detail uitwerken van een ontwerp, waarbij de architectuur, bouwmethodiek en de huidige bouwregelgeving wordt verwerkt op tekening. Van ontwerptekeningen tot werktekeningen, alle fasen onder controle. De tekeningen worden middels een 3D BIM Model gegenereerd. Het maken van verkooptekeningen, splitsingstekeningen, revisietekeningen, ontruimingsplannen, het digitaliseren van analoge tekeningen en het inmeten van gebouwen, zijn ook veel geleverde diensten.

Aanvragen vergunningen

Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning nodig. Het verkrijgen van de benodigde vergunning, met de wirwar van de huidige diversiteit aan regelgeving, nemen wij de opdrachtgever uit handen. Hiervoor schakelen wij niet alleen onze kennis in maar ook die van gedegen en ervaren constructeurs en adviseurs.

Bestekken en begrotingen

De technische omschrijving van het te bouwen gebouw en de daarbij behorende kosten kunnen wij voor u zichtbaar maken, per verschillende procesfase steeds duidelijker gespecifieerd.

Presentatietekenwerk

Al in een vroeg stadium van het ontwerp kunnen wij door middel van 3D modellen inzichtelijk maken hoe een ontwerp het beste tot zijn recht komt. Deze modellen kunnen als basis gebruikt worden om een realistisch impressie te maken. Bijbehorende verkooptekeningen, als contract tussen koper en verkoper, behoord tot de mogelijkheden.

Toetsing Bouwregelgeving

Bouwregelgeving speelt een belangrijke rol in het bouwproces. Spelregels waar het gebouw aan moet voldoen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw ontwerp te toetsen aan de huidige regelgeving, zoals het Bouwbesluit.

Contact

Marcel Vermeer

Heeft u vragen? Bel op 06-42010416 of stuur ons een e-mail.

E-mail

Selectie projecten

Uitbreiding Flagshipstore Mercedes Benz Den Haag

Ibelings van Tilburg architecten

30 woningen Sterrenwacht
Leiden

WAM architecten

Wij werken ook voor

Aannemers

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvragen vergunningen
  • Bestekken
  • NEN 2580 tekenwerk
Lees meer

Particulieren

  • Bouwbegeleiding
  • Uitwerking bouwplannen
  • Aanvragen vergunningen
Lees meer