Het Team

Arne van der Heide

Bouwkundig Modelleur / 1e tekenaar

Arne start zijn bouwkundige carrière in 1997, waarin hij in 2013 ons team gaat vormen. Bouwkundige uitdaging gaat Arne graag aan, net zoals zijn uitdaging op de Zeeuwse wateren, windsurfen.

Mart Gout

Bouwkundig Modelleur / 1e tekenaar

Mart is in 1984 begonnen met zijn bouwkundige loopbaan. In 2015 is hij bij ons team gekomen en brengt hij zijn bouwkundige kennis in. Mart is gek op klussen, maar ook volleybal, zeilen en hobbybouw zorgen voor ontspanning.

Wim Kristel

Architect / Bouwkundig Modelleur

Gestart als assistent ontwerper / CAD coördinator bij atelier PRO in 1988. Na een korte periode bij VMV als partner toegetreden bij het OK architecten. In 2008 verder gegaan met zijn eigen Architectuurstudio Kristel.  Begin bij Wim niet over koken of koffie, want dan stroomt zijn architectonisch hart ook vol.

Peter Roodenburg

Bouwkundig Modelleur / 1e tekenaar

Peter gaat na 36 jaar ervaring, als bouwkundige bij diverse toonaangevende architectenbureaus,  zijn ei leggen bij het team van LMV.  In het weekend staat Peter met de vlag in zijn hand langs de lijn van een heel ander team.

Edwin van den Driesschen

Bouwkundig Inmeter / 1e tekenaar

Edwin is één met zijn laserafstandmeter. Alles tot in de millimeter in kaart brengen is zijn passie. Muziek is zijn andere passie.

Marcel Vermeer

Bouwkundig projectleider / 1e tekenaar

Gestart in 1987 als opzichter / tekenaar. In 1992 de bouwkundige thuisbasis gevonden bij het Architectenbureau van Aat van Tilburg. In 2012 gestart met LMV bouw+kundig adviesbureau. De camping in Zeeland, IJshockey kijken, Leguanen, VW kevers en een maffe Franse bull zorgen voor de ontspanning.