Wij werken voor
Particulieren

Het bouwproces is niet zo eenvoudig als het lijkt. Denk aan de vele bouwregelgeving, bouwmethodieken en bouwmaterialen. Daarnaast krijgt men te maken met veel verschillende partijen, zoals de gemeente, architect, constructeur, aannemer, installateur. LMV heeft de nodige kennis en ervaring om u bij te staan in alle facetten van het (ver)bouwproces, van idee tot en met de oplevering. LMV neemt je aan de hand om de juiste weg te wijzen.

Diensten voor Particulieren

Bouwbegeleiding

Wij kunnen u begeleiden van A tot Z tijdens het bouwproces en zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen. Aan iedere opdracht gaat een inventarisatie van de wensen vooraf. In een oriënterend gesprek kan de opdrachtgever aangeven wat zijn plannen zijn, waarbij wij aangeven op welke wijze wij kunnen helpen. Of het nu gaat om een uitbreiding of een nieuwe woning, LMV is uw partner. Tevens zijn wij een onafhankelijke, deskundige partij om het bouwkundig toezicht op uw projecten aan toe te vertrouwen.

Uitwerking bouwplannen

Het werk start met de planvorming waarin de wensen van de opdrachtgever vertaald worden op tekeningen en hem wijzen op de mogelijkheden en onmogelijkheden van zijn wensen. Om de klant een zo goed mogelijke beeldvorming te geven worden er 3-D tekeningen gemaakt. De uitwerking van het voorontwerp ontwikkeld zich via fasen in een uitvoeringsgereed ontwerp, waarin het plan tot in de laatste details is uitgewerkt, met hoge accuratesse.

Aanvragen vergunningen

Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) nodig. Het verkrijgen van de benodigde vergunning, met de wirwar van de huidige diversiteit aan regelgeving, nemen wij de opdrachtgever uit handen. Hiervoor schakelen wij niet alleen onze kennis in maar ook die van gedegen en ervaren constructeurs en adviseurs.

Contact

Marcel Vermeer

Heeft u vragen? Bel op 06-42010416 of stuur ons een e-mail.

E-mail

Selectie projecten

Vrijstaande Villa Zuidholland

Behr architecten

Vrijstaande Villa Den-Haag

Scala architecten

Wij werken ook voor

Architecten

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvragen vergunningen
  • Bestekken en Begrotingen
  • Presentatie tekenwerk
  • Toetsing bouwregelgeving
Lees meer

Aannemers

  • Bouwkundig tekenwerk
  • Aanvragen vergunningen
  • Bestekken
  • NEN 2580 tekenwerk
Lees meer